Пункт прийому, збереження і первинної обробки зерна, потужністю 60 тисяч тонн зерна на рік, відкрили в селі Будище Лисянського району. Символічну стрічку перерізали голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, голова обласної ради Валерій Черняк та керівництво підприємства.

Будищанська дільниця – вже третя на рахунку ТОВ «Кононівський елеватор», основним видом діяльності якого є складське господарство. Усі підприємства працюють на сучасному обладнанні, з використанням прогресивних технологій.

Як стверджують керівники підприємства, Будищанська дільниця, продовжуючи добрі традиції основного підприємства, забезпечить якісними послугами сільськогосподарських товаровиробників та братиме активну участь у розвитку інфраструктури території.

Крім того, нове підприємство створило для майже 50 жителів села робочі місця, усі працівники також матимуть повний соціальний пакет, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Заступник генерального директора компанії «Kернел-Трейд» Олександр Головін зазначає:

– Як зауважував голова ОДА Сергій Тулуб, черкаський регіон – стратегічний, адже Україна – аграрна держава, а Черкащина – аграрна область. Тому відкриття високотехнологічного підприємства, яке працюватиме на благо району та області, – сьогодні дійсно знаменна подія. Особливу вдячність я хотів би висловити керівництву області за допомогу та підтримку, яку вона нам постійно надавав.

Олександр Головін також додав, що компанія не збирається зупинятися на цьому об’єкті і сьогодні вони вже працюють над відкриттям ще 5 елеваторів в області.

На актуальності таких дій наголошує і очільник області.

– Ця подія – ще раз підтверджує правильність курсу влади на розвиток села та успішну реалізацію програми «Будуємо нову Черкащину». Чому це важливо? Та хоча б тому, що Черкащина вже 3 рік поспіль дає рекордні врожаї зернових, але зерносховищ, на жаль, сьогодні ще не вистачає для усього зібраного зерна. Тому влада постійно дбає про збільшення потужностей для зберігання цього дорогоцінного продукту, – підкреслив голова ОДА Сергій Тулуб.


реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Помаранч 22.10.2012 11:07
Вони лікарні, школи, елеватори народу...а ми таємні укази, які підпишемо у перший день, коли нам вручать посвідчення депутатів. І народ побачить...народ просто впаде від того благополуччя, яке повалить їм на голови та в кармани. Газ стане безкоштовним, мясо з салом по 5 грн., проїзд в транспорті 50 копійок, мінімальна пенсія 2000 тисячі. Одна перепона до цього, зробіть нас депутататми :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100