реклама

реклама

У Черкасах грошова допомога для оздоровлення поранених учасників оборони України у зв’язку з військовою агресією рф проти України буде виплачуватися залежно від кількості поранень і стану здоров’я захисника чи захисниці України. Які документи та куди необхідно подати для оформлення такої допомоги? Пояснює заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава.

index

«З ініціативи черкаського міського голови Анатолій Бондаренко у Черкасах реалізація програм для соціальної підтримки захисників і захисниць України є пріоритетним напрямом роботи всієї команди, – говорить заступниця міського голови Марина Гаркава. – Враховуючи реалії сьогодення, виконавчий комітет вніс зміни до Комплексної програми соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їх сімей – жителів м. Черкаси, яка діє в нашому місті з 2022 року. Зокрема, грошова допомога для оздоровлення пораненим учасникам оборони України відтепер буде не одноразовою, а залежатиме від кількості поранень і стану здоров’я захисника чи захисниці України. Адже чимало тих, хто захищав Україну в зоні проведення АТО/ООС із 2014 року, нині знову боронять державу від російського агресора, отримують поранення чи контузії. Відповідно, знову потребують лікування та коштів на оздоровлення».

Згідно з діючим Порядком, розмір грошової допомоги для оздоровлення поранених учасників оборони України з бюджету міста становить 5 000 гривень.

Оформлення такої допомоги буде проводитись через Департамент соціальної політики Черкаської міської ради.

Більше про перелік необхідних документів та правила подачі заяви читайте на сайті http://bit.ly/3ZQf723

Про це інформує прес-служба міськради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100