Концером у Драбові гурт «ТІК» розпочав тур на підтримку кандидата у народні депутати по 195 виборчому округу Володимира Зубика. Естафету підхопив Чорнобай, а за ним і Чигирин.


Вибухові позитивні емоції, заправлені гострими жартами, дарували кільком тисячам черкащан брати Яремчуки, черкаський рок-гурт «Ефект метелика» та простий, веселий і відкритий гурт «ТІК» з його вокалістом Віктором Бронюком.

Улюблені та нові хіти забезпечили присутнім гарний настрій, крім того виконавці не переставали дивувати своїх шанувальників епатажними виступами. Натомість слухачі охоче підспівували та підтримували своїх кумирів гучними оплесками.

На свято до райцентрів молодь з’їжджалася навіть з найвіддаленіших сіл, і не даремно. Адже кожен міг відчути себе частиною свята.

Так, на концерт до Чорнобаю  приїхала і тринадцятирічна Тетяна Каплуненко з подругою та батьками з Малих Канівців. Дівчата кажуть, люблять «ТІК» і такі концерти. Ось тільки проводять їх у районі не часто. Коли такий тут був востаннє і не пригадують.

Не пошкодував часу та зусиль, щоб дістатися до райцентру і сорокарічний Дмитро Бараненко з села Драбово-Барятинське. Приїхав разом із дружиною. Каже, концерт перевищив їхні сподівання.


- Відомі  артисти переважно воліють оминати маленькі населенні пункти, адже мало, хто з селян, може дозволити собі купити квиток на подібний концерт. Тому надзвичайно приємно отримати такий подарунок від людини, яка за короткий час зробила набагато більше, ніж багато хто з а довгі роки, - зауважив Дмитро Васильович.

- Культурне дозвілля, на кшталт сьогоднішніх концертів, має стати невід’ємною частиною життя, - зазначив у виступі Володимир Зубик. - Розвиток економіки на державному рівні з низьким рівнем культури громадян просто неможливий, адже саме культура є фундаментом формування особистості.

Він запевнив, що докладе максимум зусиль, аби святкові заходи відбувалися у районах не рідше, ніж раз у квартал.

* передвиборна агітація

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100