На території житлового містечка військової частини «Оршанець» закладено новий сквер. Встановити перший дитячий майданчик, навколо якого і далі будуть розбудовуватись дитячі площадки, лавочки та висаджуватись алеї, вдалось за сприяння благодійного фонду «Лицем до лиця».


За словами начальника учбового центра полковника Ігора Момота, створення повноцінного дитячого майданчику – довгоочікуваний проект, оскільки на території військової частини кількість дітей постійно зростає.


- Військова частина знаходиться на віддаленій відстані від міста і частково є закритим об’єктом, тому діти трохи обмеженні у різноманітті проведення дозвілля. Тож дуже відрадно, що коли зі своїми пропозиціями наші жителі звернулись до кандидата в народні депутати Володимира Зубика, він відгукнувся і пообіцяв посприяти у вирішенні проблемних питань, – розповів Ігор Момот.

Перший майданчик було встановлено у найкоротші терміни, тож на урочисте перерізання стрічки та відкриття скверу запросили і Володимира Зубика.


- Мені приємно бачити щасливі посмішки на ваших обличчях, але запевняю Вас, що це тільки початок. Відповідно до нашого проекту, зовсім скоро ваша, поки що невеличка дитяча площадка, значно розшириться. Тут будуть встановлені й інші дитячі гойдалки, гірки та лабіринти, що сприятимуть повноцінному розвитку дітей, - зазначив почесний гість Володимир Зубик.

Вікторія Володимирівна – мати трирічної Марії, яка проживає на території житлового комплексу поділилась:

– Сьогодні для нас справжнє свято, адже по-перше, кожна мати щаслива коли щаслива її дитина, а наші діти не знаходять собі місце та не можуть награтися на майданчику. Дуже приємно що є такі люди, які розуміють, що потрібно більше приділяти уваги саме на розвиток дітей.

Проте лише дитячим майданчиком, благодійна діяльність фонду на території військової частини не обмежилась. Незабаром і для дорослих будуть створені умови для повноцінного відпочинку, облаштовано більярдний зал та інші спортивні снаряди.

Довідка: За сприяння благодійного фонду «Лицем до лиця» на території Черкаської області за два місяці було встановлено та облаштовано 25 дитячих майданчиків.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100