реклама Делікат

Депутати Черкаської міської ради у четвер, 18 листопада, не проголосували за порядок денний сесії, таким чином зірвавши її.

- Нехай працюють нові депутати, народ їм це довірив, - сказав Михало Щербінін. Його підтримала практично вся фракція Партії  регіонів. А депутат Георгій Мальчин був чи не найбільш конструктивним:

- Треба було останню сесію у “Государі” проводити, - зауважив Мальчин.

"Інтереси більшості закінчуються на розподілі земельних ділянок, з метою особистого збагачення" - Одарич

"Інтереси більшості закінчуються на розподілі земельних ділянок, з метою особистого збагачення" - Одарич

Коли після перерви депутати вдруге не проголосували за порядок денний, міський голова запропонував розглянути тільки галузеві питання, а понад сто земельних не розглядати. На прохання Ольги Швець голосування проводилося у поіменному режимі. Голосів не вистачило, тож сесія так і не відбулася. За словами мера Сергія Одарича, така ситуація яскраво продемонструвала інтереси депутатського корпусу.

- Інтереси більшості закінчуються на розподілі земельних ділянок, з метою особистого збагачення, і сьогодні ми побачили, що лише 23 депутати міської ради і міський голова голосували за проекти, які стосувалися власне життя міста. Усі інші вперлися і принципово не голосували через те, що їхні особисті інтереси, які вони хотіли б у попередній каденції реалізувати, але їм не вдавалося це зробити, вони на останній сесії їх намагалися пропхнути. Не пройшло, і відразу в народних обранців щез інтерес до депутатської діяльності, - сказав Одарич.

Він також пояснив наслідки зірваної сесії:

- Будуть деякі проблеми, бо перерозподіл міського бюджету передбачав деякі кошти на ремонт доріг. Ще поки є можливість, є тепла погода можна було б протягом тижня освоїти близько 600 тисяч гривень. Крім того, передбачався розподіл коштів для виплат премій працівникам освіти. Ми заощадили кошти і зробили можливим виплати премій. Але необхідно було внести зміни до міського бюджету, а ці зміни сьогодні внесені не були. Тобто, це означає, що доведеться десь у середині грудня місяця вносити ці зміни, коли вони розберуться із утворенням постійних комісій, тому по деяких питаннях — це затримки, а по деяких — втрати. Зокрема, проектом передбачався розподіл коштів і державної субвенції на капітальний ремонт відділення для чорнобильців. Але оскільки проект проголосовано не було, то це означає, що фізично в цьому році освоїти ці кошти буде неможливо, і близько двох мільйонів гривень ми змушені будемо назад повернути у державний бюджет. Тобто, місто втратило можливість привести до ладу відділення для чорнобильців, - підсумував міський голова.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Вуаль Джокер 19.11.2010 15:15
ахахахахахаха! а то ви чотири роки тому НЕ ЗНАЛИ кого обираєте?? чи в продовж чотирьох років не побачили ЯК вони працювали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 шешори 19.11.2010 13:36
сесію зібрати, як два пальці ****) хай одарич не дурить людей, збирайте швиденько новообраних на сесію та приймайте всі рішення, а то ж сидите там кумкаєте, ділити крісла, гадаєте як один одного надурити) то Вам і часу не має на місто
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Залізняк 18.11.2010 22:02
І кого ми тільки не обираємо в "депутати" :eek: ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Не депутат 18.11.2010 19:18
от *** ці депутати. о невже не можна було попрацювати? Я не за Одарича, але таки ж треба проводити сесію, а не зривати її. Для чогось же ці сесії проводяться. Гнати палицею таких депутатів треба через городи аж у ліс!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100