реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактами незаконного вибуття квартир з комунальної власності територіальної громади м. Черкаси шляхом державної реєстрації права приватної власності на них на підставі підроблених документів.

323464329_568536621817370_5025846483248974998_n

Забезпечуючи системний та комплексний підхід до захисту інтересів держави, за встановленими у межах кримінального провадження фактами незаконного вибуття з комунальної власності майна, органами прокуратури вживаються заходи не тільки кримінально-правового реагування, а й цивільно-правового характеру.

Так, Черкаською обласною прокуратурою до суду скеровано позов про витребування з чужого незаконного володіння приватного підприємства на користь Черкаської територіальної громади трикімнатної квартири по проспекту 30-річчя Перемоги у місті Черкаси, загальною площею майже 70 м2, ринковою вартістю понад 500 тис. грн.

Наразі це вже третя витребовувана прокурорами у місті Черкаси квартира за останній час, наступні матеріали перебувають на стадії підготовки.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100