Співробітники СБУ викрили протиправну діяльність директора одного із приватних підприємств міста Канів, який завдав державному бюджету збитків у сумі понад 2 мільйона гривень.

У вересні 2011 року між державним автодорожнім підприємством Черкаської області і комерційною організацією було укладено угоду щодо ремонту 17 кілометрів автомобільної дороги на території Канівського району.

Встановлено, що директор приватного підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, оформив фіктивні акти, де завищив вартість виконаних робіт. За цими фінансово-господарськими документами кошти державного бюджету у сумі понад 2 мільйона гривень були незаконно перераховані на рахунок виконавця, які він привласнив та витратив на власні потреби.

Слідчими Управління СБУ в Черкаській області порушено кримінальну справу стосовно зловмисника за ознаками злочинів, передбачених ч.5 ст.191 та ч.2 ст.366 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Триває слідство, інформує прес-служба СБУ області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Сонька Золотая Ручка 22.10.2012 16:05
Наверняка оформили акт что сделали дорогу на село Попивку до Толяна Вождя
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100