Тернопільська «Нива» вдруге у сезоні розійшлася миром з черкаським «Славутичем». Цими вихідними команди зіграли з рахунком 1:1. Про це інформує sports.te.ua.

Фото ФК «Славутич»

Фото ФК «Славутич»


Напередодні матчу з «Нивою» на тренерському містку черкаської команди відбулися зміни. Своє місце залишив головний тренер Олександр Кирилюк, а готував футболістів до гри його помічник Анатолій Дейнеко. Зміна тренера, а також непереконливі результати «Славутича» в останніх матчах, звісно, були на руку «Ниві», яка вирушала на матч лише за перемогою. Після останнього поєдинку «Ниви» у чемпіонаті лазарет команди поповнився ще двома футболістами.

Перший тайм «Нива» провела у атаках. Впевненості додав швидкий гол, автором якого став Олександр Антонюк. Арбітр призначив небезпечний штрафний удар за порушення правил на Кушці, а 33-річний захисник бездоганно виконав стандартне положення (0:1).

Якщо у перші 45 хвилин «Нива» контролювала гру та створювала моменти, то після перерви гості здебільшого оборонялися. Після виходу на поле лідерів «Славутича», які залишилися на лаві запасних, черкащани остаточно заволоділи перевагою і незадовго зуміли зрівняти рахунок. Хороший, а головне точний удар на свій рахунок записав Євген Гуд (1:1), якому асистував Горкун.

Останні хвилини матчу були футболісти «Славутича» мали кілька хороших нагод, щоб вирвати перемогу. «Ниву» ж підвів екс-футболіст черкаської команди Тимофій Листопад, який за хвилину отримав два попередження і під свист трибун залишив поле.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100