реклама

реклама

Буржуйки, які виготовили на одному з комунальних підприємств міста, передав волонтерам перший заступник Черкаського міського голови Сергій Тищенко. Пічки вже найближчим часом поїдуть на фронт, де зігріватимуть українських бійців.

IMG_8198

«Запит на буржуйки зараз неймовірно зріс у зв’язку з тим, що похолодало, і хлопцям потрібно якось зігрітися. І звичайні термогрілки і термоустілки їх не рятують. Ці пічки поїдуть військовим у різні підрозділи на декілька напрямків, де зараз ведуться бойові дії», - розповіла волонтерка Анна Сакун. З перших днів повномасштабного вторгнення вона зі своїми однодумцями допомагає нашим воїнам закривати найрізноманітніші потреби.

IMG_8200

Наразі на цьому комунальному підприємстві міста Черкаси виготовлено 25 буржуйок, частину з яких раніше через волонтерів вже передали українським захисникам на Бахмут.

«Перемога України – наразі спільна мета кожного з нас. Саме тому і Черкаська міська влада, і волонтери, і пересічні громадяни докладають максимум зусиль для її досягнення. Ми всі, кожен на своєму місці, маємо щодня робити усе від нас залежне, щоб допомагати Збройним Силам України, які день і ніч стоять на захисті територіальної цілісності і суверенітету нашої держави і тримають над нами мирне небо», - наголошує перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Про це повідомляє сайт ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100