реклама

реклама

Перші 14 будинків зможуть отримати із міського бюджету кошти на відшкодування вартості придбаних та встановлених генераторів. Перелік учасників Міської цільової програми сприяння співвласникам багатоквартирних будинків в підготовці житлового фонду Черкас до опалювального сезону в умовах воєнного стану затвердив виконавчий комітет.

Як зазначив заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Отрешко, це 14 ОСББ, які подали заяви на відшкодування коштів за 16 генераторів.

«Це ті, що на сьогодні придбали генератори, склали відповідні акти з теплопостачальною організацією, передбачені програмою, і подалися на затвердження», - уточнив Сергій Володимирович. Це один із перших кроків, який у подальшому дозволить цим будинкам отримати відшкодування за встановлені безперебійні джерела живлення.

328491068_1138217593518145_6114723461343749061_n

Нагадаємо, що відшкодування вартості генераторів передбачено для мешканців тих житлових будинків, система опалення в яких конструктивно не може працювати без електроенергії. У нашому місті це близько сотні помешкань. Розмір відшкодування залежить від потужності обладнання й становитиме від 30 до 400 тисяч гривень.

«Нині ми разом із командою докладаємо всіх можливих зусиль, аби підтримати наших людей та допомогти підготуватися і вистояти в будь-яких критичних ситуаціях, які викликані війною. Разом ми впораємося із усіма викликами», - підкреслює міський голова Анатолій Бондаренко.

Детальніше із умовами програми можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/3HM6aQj

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #1 Олег 02.02.2023 10:18
Не проще было пойти в обленерго и требовать что б свет не выключали? Чем такие деньги тратить плюс ещё и бензин или солярка тоже денег стоит?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100