реклама Делікат

Екс-депутат Черкаської міськради Олександр Давиденко поставив собі промовистий статус в соціальній мережі “Однокласники” - “шукаю роботу”. “Прочерк” поцікавився у нього, чи сумує з приводу того, що не обрався депутатом наступною каденції.

- Мені дуже сумно. Не стільки сумно, що я не буду депутатом, стільки... Я в позаминулій каденції був помічником депутата. Я бачив, як працювала каденція при Волошині. Не будемо називати прізвища, в кого і як я працював, але я працював — приймав громадян, на сесії ходив, бачив усю роботу. Плюс — закінчив Варшавський університет, політологічний факультет, плюс - магістр державного управління, закінчив Академію державного управління. Плюс — трошки поварився в політиці, був помічником народного депутата, був головою партійної організації, потім був заступником голови іншої потужної партійної організації. У мене був якийсь досвід, і, я вважаю, що досить непоганий досвід. Тому у 2006 році я балотувався до Верховної Ради за списком БЮТу, хай у якійсь непрохідній частині списку. Але партійна організація всеукраїнська вирішила, що я достойний бути в їхньому списку. А паралельно я балотувався у міську раду в Черкасах. До чого веду — у мене була якась професійна підготовка. А ця міська рада, каденція, яка зараз добігає кінця, якщо порівнювати її із попередньою каденцією за рівнем освіти, підготовки, розуміння ситуації, по факту ходіння депутатів на сесії, вона була гірша. Ця каденція, яку ми обрали, нова — ще гірша, - вважає Олександр Давиденко. На запитання, звідки така впевненість, екс-депутат відповідає:

Олександр Давиденко активно демонструє свої "регіональні" переконання. Ось і команду привів на турнір з футболу, влаштований Партією регіонів у центрі Черкас

Олександр Давиденко активно демонструє свої "регіональні" переконання. Ось і команду привів на турнір з футболу, влаштований Партією регіонів у центрі Черкас

 

- Це видно по списках, хоч результати ще й не оголошені. По рівню освіти, по рівню підготовки, по всіх показниках, каденція гірша. Тому чекати позитивних рішень для місцевої громади немає чого. Загальна картинка гірша. Це мене найбільше насторожує — те, що непрофесіонали йдуть до влади. Бо якби я був гарним футболістом, я б ніколи не займався політикою, пішов би грати у футбол. Якби я був гарним хірургом, я б стояв за операційним столом і лікував би людей. Але я не вмію цього робити. Чому люди, які не вміють і не розбираються у одних питаннях, намагаються ними займатися, мені незрозуміло.

- Чим будете займатися?

- Я не знаю. Сподіваюся, що людина з моїм досвідом і з моєю освітою комусь знадобиться. Маю на увазі те, що хотів би працювати по спеціальності. Мав розмову вже із губернатором, залишив йому своє резюме. Наче знайшли спільну мову. Мов розмову із Євгеном Мироновичем Влізло — аналогічно. Резюме, співбесіда, розмова. Обіцяв чимось допомогти, задіяти мої вміння, знання і, що найважливіше, бажання працювати. Спілкувався із міським головою Сміли Вадим Решетняком. Ми з ним друзі. Аналогічна ситуація. Так, йому потрібна зараз команда, так, він готовий у якомусь форматі мене долучити, але ще формат не визначений. Якщо скрізь будуть відмови, то не знаю, чим буду займатися. Але хотілося б десь працювати. Мені не принципово, чи я буду начальником управління, чи помічником — я в будь-якому разі готовий долучитися і долучити свої вміння і знання, щоб життя покращувалося. Якщо так станеться, що стану нікому не потрібним, тоді будете питати, що я робитиму. Бо зараз є сподівання, і, принаймні, три прізвища, які я назвав, пообіцяли мені допомогти. Не стільки допомогти, скільки залучити мене до роботи, - підсумував Давиденко.

реклама

Коментарі  

 
0 #24 Анет 17.02.2011 19:05
Не знаю, як з роботою, а от особисте життя, як бачимо, налагоджується...
http://svadba.stb.ua/video/2011/2/2/29405/
Не знали? Подивіться. Тільки дівчинку Катю жаль. :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #23 Доброзичливець 21.11.2010 11:11
Господи,дай йому розум і душевний спокій,мужність ,щоб справді знайти себе у суспільстві,бо ті,що "влізло"-явище скороминуче і любові та поваги від народу не мають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #22 Лмила 20.11.2010 16:25
Цитую Vfhbyf:
А мені його трішечки жаль стало, як прочитала заголовок. Можливо він і погана людина, але більшість тут нічим не кращі...

Жаліти чоловіка - остання справа. Чоловік не повинен визивати жалість, а повагу.......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #21 сергій 20.11.2010 12:16
доведи що ти можеш ложити цеглу і наступного разу пройдеш в депутати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #20 Олександр 20.11.2010 11:27
Саша, публічних людей і потрібно судити та критикувати, ще й до відповідальност і притягати за невиконані обіцянки. Тоді, можливо, інші народні обранці будуть працювати на благо народу, який їх висунув у владу, щоб вирішувати людські проблеми. Це моя думка стосовно судити чи не судити. А от Сашко, а скажи будьласка усім, а що конкретно ти зробив для Черкас, для нашого міста, для нас для людей? Що, окрім того, що в тебе є така вельмешановна освіта та досвід, що ти зробив для нас?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #19 Vfhbyf 20.11.2010 04:48
А мені його трішечки жаль стало, як прочитала заголовок. Можливо він і погана людина, але більшість тут нічим не кращі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #18 Лмила 19.11.2010 20:55
Цитую Читач:
Працював у багатьох, та всі ним знехтували... от і судіть самі. А з політики йти в народне господарство не хочеться.

В народному господарстві працювати потрібно, там просто не можна,,,,,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #17 Лмила 19.11.2010 20:53
Цитую Давиденко:
А я і цеглу вмію носити і "роствор" колотити і ресторанами управляти... якщо це потрібно для побудови кращого життя... а ви, боягузи, вмієте тільки ховатися за безликими псевдонімами і писати всяку брехню про людей, домисли, вигадки і бруд лити. Думаєте, що якщо ви про когось бруд пишете, то ви самі від цього чистіші стаєте - помиляєтеся. Є чудове прислівя "Не суди і судимим не будеш". Подивіться на своє життя, подумайте чого в ньому досягли ви, а до інших у життя не лізьте.

Вчергове для "Прочерка". Якщо вже ви майданчик коректних дискусій, то покажіть мені тут в коментарях хоч одну коректну дискусію.

То не плачте на всю Іванівську, що безробітний. Хто хоче - той працює, хто не хоче - той плаче. Якось не по чоловічому...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
 
 
+11 #15 Прохожий 19.11.2010 15:19
Надо было в загаловке написать: Колишній депутат від БЮТ ходить на співбесіди до Тулуба та Влізло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100