реклама

реклама

"Кохання переможе" – таку акцію влаштували у черкаському РАЦСі у День святого Валентина. Закохані могли подати заяву про реєстрацію шлюбу та одружитися цього ж дня з 8:00 до 20:00 години, розповіла начальниця відділу державної реєстрації актів цивільного стану Лідія Літовкіна, пише Суспільне.

Захотіли побратися 14 лютого цьогоріч пів сотні пар. Тоді як торік цього дня було лише двоє охочих.

6679de6eda5cc11e

Олена та Юрій Гущини сказали "Так" одне одному у 2023 році, а закохалися, розповіли вони, ще у 2007-му, розповідає наречена.

Пів року тому до Черкас пара переїхала з Марганця, що на Дніпропетровщині. Чоловік військовий, тож нині вирішили не чекати й побратися.

"Познайомилися ми Бердянську і так далі почали жити. Це добре, що переживаємо разом такий тяжкий час для країни і для нас", – зазначила Олена.

Юрій додав: як і до цього, нині щасливий зі своєю коханою: "Я щасливий, нічого не змінилося".

Привітати подружжя прийшли й побратими чоловіка.

"На війні бувають різні моменти, і от вони нагадують для чого принципі це все, показують, що життя продовжується. Є радість за свого побратима, за свого товариша. Дай, Боже, їм щастя, здоров’я і міцної сім’ї", – зазначив військовослужбовець Олександр Биков.

Шість років перевіряли кохання на міцність, а на День святого Валентина одружилися, розповіли наречені Марія та Павло Плегачові.

3a88ababce125755

"Ми це давно планували. Хотіли, щоб запам’яталося на довго, щоб не згадувати якого числа, а відразу знати – 14-го. Ми ж любимо один одного, тому обрали День закоханих", – розповіла Марія.

Кількість охочих зареєструвати шлюб цього року збільшилася, зазначила начальниця відділу державної реєстрації актів цивільного стану Лідія Літовкіна:

"Нині це пов’язано з воєнним станом у країні. Кожна їхня історія вона є унікальною. Нині – це кохання з випробуванням війною".

В одязі наречених, додала вона, відбулися певні зміни: багато чоловіків одружуються у військовій формі. Також багато пар одружуються у вишиванках. Але присутні і традиційні весільні вбрання.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100