реклама

реклама

«Русскій воєнний корабль, іді …!». Автором цього відомого на весь світ гасла, що стало символом супротиву українського народу проти російських окупантів, довго вважали прикордонника з Золотоноші Романа Грибова. 24 лютого разом з іншими військовослужбовцями, які захищали острів Зміїний, він потрапив в полон.

2 (2)


Після звільнення з полону Роман продовжив службу в Збройних силах України та захищає нині нашу державу від загарбників в рядах морської піхоти.

Сьогодні, Роман Валентинович відвідав сервісний центр МВС №7143, що в місті Звенигородка.

3

Пройшовши теоретичний курс навчання в автошколі наш герой успішно склав іспит в територіальному сервісному центрі МВС. Отримане свідоцтво тепер надає йому право продовжити навчання уже з практичної підготовки в обраному навчальному закладі.

Працівники сервісного центру з великою шаною зустріли відомого земляка, який разом з побратимами продемонстрував всьому світові твердість і міцність українського військового духу, незламність, і патріотизм.

1

Користуючись нагодою, на зібрані разом з волонтерами кошти, вони придбали та передали Роману та його бойовим побратимам, тепловізор та комплекти для надання першої медичної допомоги.

В свою чергу наш легендарний земляк підписав кілька пам`ятних картин, які будуть передані місцевим благодійним організаціям для продажу з аукціону, а зібрані кошти перерахують для Збройних Сил України.

6

пресслужба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100