реклама

реклама

15 лютого звенигородські поліцейські отримали виклик на допомогу від сусідів старенької бабусі, яка жила самотньо у Ватутіному і потребувала невідкладної медичної допомоги. Вони знали, що потрібно діяти швидко, тому що життя бабусі могло бути під загрозою. Вона більш ніж добу лежала на підлозі у замкненій квартирі.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

Поліцейські вирушили на місце події і якнайшвидше сповістили медиків та працівників ДСНС. Щойно всі прибули за адресою виклику, розпочали невідкладні заходи. Рятувальники відчинили двері, а поліцейські з працівниками швидкої почали надавати пенсіонерці першу допомогу. Вони зробили все можливе, щоб стабілізувати стан 78-річної бабусі.

Далі поліцейські допомогли медикам перенести жінку до машини швидкої допомоги. Вони продовжили співпрацювати з медичним персоналом, щоб переконатися, що бабуся отримує необхідну допомогу.

Дякуючи спільній координації роботи поліцейських, рятувальників та медичного персоналу, бабуся була доставлена до лікарні вчасно. Її життя було врятовано, а родичі та сусіди були дуже вдячні за швидку реакцію поліцейських.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100