Держфінінспекція в Черкаській області провела ревізію Черкаського обласного дитячого кардіоревматологічного санаторію «Городище» за період з 01.06.2008 по 30.06.2012, за результатами якої встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму майже 200 тис. грн.

Зокрема, ревізія встановила, що при розрахунку вартості путівок на санаторно-курортне лікування не враховувались такі складові, як видатки на заробітну плату, нарахування на заробітну плату, оплата комунальних послуг та енергоносіїв, які були фактично понесені санаторієм при наданні послуг за рахунок коштів загального фонду установи. Це спричинило покриття санаторієм видатків спеціального фонду кошторису за рахунок загального фонду на суму понад 170 тис. грн.

Чимало порушень допустив лікувальний заклад і при нарахуванні та виплаті допомоги по тимчасовій непрацездатності та заробітної плати працівникам закладу. Через бухгалтерські прорахунки установа зайво витратила понад 18 тис. грн.

Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Черкаської області, зазначає прес-служба Держфінінспекції в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100