Керівник Черкаського обласного штабу Об’єднаної опозиції і кандидат у нардепи по виборчому округу №199 Анатолій Бондаренко вважає знущанням те, що у рамках розслідування справи про вибух гранати, у його будинку в Лисянці проводять обшуки. Про це він повідомив у коментарі «Прочерку».

– Міліціонери прийшли вчора у мій будинок з постановою суду, що підписана суддею Соснівського районного суду міста Черкаси Кузьменком. Шукали «заборонені речовини і заборонені речі». Перерили все. Обшукали і горище, і літню кухню, і гараж тощо. Склали акт, що нічого не знайшли, – розповів «Прочерку» Анатолій Васильович.

Ми запитали у Анатолія Бондаренка, як так сталося, що внаслідок потужного вибуху гранати ніхто з людей не постраждав. Зазначимо, що у деяких місцевих ЗМІ звучали сумніви щодо того, чи справді у дворі опозиціонера вибухнула саме граната…

– Знаєте, хто таке заявляє… Я не бажав би нікому, щоб з ним таке сталося. Чому я не постраждав від вибуху? Я пройшов двір, зайшов до веранди, і закрив за собою двері. Веранда у мене довжиною десь у три метри. Я пройшов веранду, відкрив двері у коридор. Коли я вже в нього заходив, тоді стався вибух, – пояснив Анатолій Бондаренко. – Двері веранди прошиті наскрізь осколками. Один потрапив у двері в коридор на рівні моєї голови… Звичайно, тепер я посилив заходи безпеки. Щодо свого стану здоров’я, то після вибуху у мене страшенно болить голова… А міліція, як бачите, замість того, щоб шукати тих злочинців, обшукує моє помешкання.

У свою чергу, начальник сектору зв'язків із громадськістю УМВС України в Черкаській області Наталія Таран повідомила «Прочерку», що усі слідчі дії у даній справі проводяться в рамках закону.

Нагадаємо, що у ніч на 18 жовтня в Лисянці, у дворі його приватного будинку вибухнула граната. На щастя, ніхто не постраждав.

Віце-спікер Парламенту Микола Томенко повідомив, що того ж дня він звернувся до Міністра внутрішніх справ і особисто до Президента України з вимогою провести розслідування та вжити всіх необхідних заходів для недопущення ситуації, коли від словесних погроз перейшли до намагання фізично знищити лідерів Черкаської опозиції.

Водночас, за словами Миколи Томенка, до сих пір реакції Президента України і Міністра внутрішніх справ немає...

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #7 Надія Павлівна 25.12.2012 19:58
Ох Толик і Жулік.А школі був двійочником.Завжди путав столиці Литви та Латвії-Вільнюс та Рига.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Майор 25.10.2012 07:26
Приїхали, на місце події, на мене з посмішкою подивився Анатолій Васильович та й каже:"Оце я Вам хлопці головної болі добавив"... як мені хотілось заїхати йому в вибачте ...... Йому політичні ігри, а нам на колінах повзати навколо оселі і відібрати пояснення більше 200 осіб, це при тому що переважна більшість особового складу вже задіяна в охороні виборчих дільнич, .................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-18 #5 Земляк 24.10.2012 16:40
Цитую Максим:
Толян-металіст вміє замутить... :-x Почати хоча б з того, що будучи офіційним безробітним, відповідно до декларації за 2011 рік "заробив" 3000000 гривень. Темна коняка.

Безробітним в цей час він не був
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Ужасть 24.10.2012 15:33
зайшов до веранди, і закрив за собою двері. Веранда у мене довжиною десь у три метри. Я пройшов веранду, відкрив двері у коридор. Коли я вже в нього заходив, тоді стався вибух, – пояснив Анатолій Бондаренко.
-----
Как можно кинуть гранату через закрытые двери? Если в окно, услышал бы звон разбитого стекла... Получается, что кто-то заминировал дом изнутри? Тогда должны были остаться следы радиуправляемог о, часового или химического взрывателя :o Для этого и делается не обыск, а осмотр места происшествия. И вообще...если бы граната взорвалась...у него бы не голова болела...у него бы была контузия... Пусть попробует выстрелить из ружья в полуметре от уха.. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Максим 24.10.2012 14:47
Толян-металіст вміє замутить... :-x Почати хоча б з того, що будучи офіційним безробітним, відповідно до декларації за 2011 рік "заробив" 3000000 гривень. Темна коняка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #2 Ф-1 24.10.2012 14:31
Горжусь родной апазицией. Не тонет, не горит( ;-) ),попадет в штаб авиабомба-максимум ухи заложит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Читач 24.10.2012 14:12
Граната с задержкой секунд 7, Толя как раз мог кинуть её сам, а потом легко:
Цитую Толя Б.:
зайшов до веранди, і закрив за собою двері. Веранда у мене довжиною десь у три метри. Я пройшов веранду, відкрив двері у коридор. Коли я вже в нього заходив, тоді стався вибух...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100