Городищанка Катерина Немога отримала Вітальну адресу від Президента України Віктора Януковича з нагоди 100-річного ювілею.

У ній глава держави щиро привітав іменинницю зі славним 100-річчям та висловив подяку за багаторічну самовіддану працю: «Радію, що переживши багато бурхливих подій, Ви стали свідком народження незалежної Української держави, і сьогодні зустрічаєте свій ювілей у колі рідних та близьких Вам людей. Бажаю міцного здоров’я, радості й благополуччя на довгі щасливі роки».

До Катерини Савеліївни з привітаннями завітали також представники місцевої влади та ЗМІ, вручивши їй цінний подарунок і квіти, інформують у відділі з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату Городищенської РДА.

Прожила ювілярка нелегке життя: пам’ятає і роки Громадянської, і Великої Вітчизняної війни, і важкі повоєнні роки відбудови народного господарства, і нелегку працю в колгоспі.

Рецепт довголіття, за словами Катерини Немоги, дуже простий – жити потрібно з оптимізмом, а також в гармонії з собою та навколишнім середовищем.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100