реклама

реклама

Під час засідання виконавчого комітету внесли зміни до бюджету на 2023 рік, програми економічного і соціального розвитку, а також низки програм. Передусім це пов’язано із початком роботи новоутвореного управління цивільного захисту Черкаської міської ради.

IMG_7199

Розглянули і деякі питання департаменту архітектури та містобудування. Зокрема, передали на баланс КП «Благоустрій» витрати на реконструкцію футбольно-баскетбольного майданчика за адресою бульв. Шевченка, 399/1. На баланс КП «ЧЕЛУАШ» передали виконані роботи та витрати на об’єкт «Реконструкція вул.Героїв Дніпра (від вул.Б.Хмельницького до вул.Сержанта Смірнова).

«Нарешті в нас введена в експлуатацію друга черга вул.Героїв Дніпра. Затримка була пов’язана зі змінами в законодавчих актах. Тепер ми передаємо її на баланс КП «ЧЕЛУАШ» як повноцінну побудовану вулицю», - зазначив директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін.

«Потрібно провести озеленення цієї черги вул.Героїв Дніпра, щоб усе було в єдиному ансамблі», - наголосив міський голова Анатолій Бондаренко.
Також члени виконавчого комітету розглянули низку питань щодо розміщення зовнішньої реклами. По деяких рекламоносіях ухвалили рішення про демонтаж, декільком підприємцям продовжили строк дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

Директор департаменту архітектури та містобудування повідомив про намір одного із закладів харчування, розташованих поблизу скверу «Юність», розмістити літній майданчик на прилеглій території. Члени виконавчого комітету зауважили, що до вирішення цього питання потрібно підходити ретельно. Адже майданчик повинен не заважати пішохідному трафіку і під’їзду пожежних машин, якщо буде така необхідність.

«При встановленні цього майданчика мають бути враховані усі архітектурно-будівельні норми і думка громадян», - наголосив заступник міського голови Віктор Беззубенко.

Зрештою вирішили запросити власника закладу на наступне засідання виконкому і обговорити проєкт за участю головного архітектора міста.

На прохання директора КП «Черкаські ринки» Тараса Кібала виконавчий комітет розглянув варіанти розміщення точок із торгівлі розсадою, яка має стартувати із 1 квітня. На його думку, здійснювати цю діяльність на попередньому місці по вул.Смілянській буде неможливо. Адже там будуть проводитися роботи із облаштування тротуару. Локації, на яких зупинилися після обговорення – по вул. Смілянській на іншому боці та по вул.Небесної сотні біля будинку побуту «Славутич». З цього приводу буде ухвалене окреме рішення.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100