В Умань продовжують прибувати люди. 24 жовтня прибуло ще 5 автобусів. Про їх приїзд не знають ні в міліції, ні в СБУ. Тим часом в ОВК подання про заміну членів дільниць подаються «пачками», пише «Вечірня Умань».

Імовірно, люди із Луганська та Житомира - це ті, хто буде знаходитись на дільницях як член ДВК. Окрім того, що вони рахуватимуть голоси, вони отримують право голосувати у нашому регіоні.


Усього в місті уже нараховується більше 300 «прибульців». 25 числа очікуються автобуси з Одеси. Як повідомляють джерела, до Умані має приїхати близько півтисячі одеситів.

Читайте також: Спортсмени з Луганська приїхали на Черкащину голосувати на виборах? (ВІДЕО)

Таким чином кількість людей, що голосуватимуть в Умані буде збільшено. Організатором цього імовірно є уманський штаб Партії Регіонів та кандидат Антон Яценко. Дивним залишається той факт, що у цьому йому допомагають люди від БЮТ та блоку Литвина, пише уманське видання.

реклама

Коментарі  

 
+9 #5 Володимир Гамалиця 25.10.2012 12:29
Ми вже розібрались у даній технології.
Спочатку від різних партій були подані списки членів ДВК. В даному випадку зафіксовано що 28 членів ДВК партії "Вітчизна" навіть не у курсі, що працюватимуть на виборах... Проте досі ні міліція, ні прокуратура, це не перевірила.
Нині усі ці "члени" замінюються на людей, що приїхали. Так як ці люди стають членами ДВК, вони отримують право голосувати на цій же дільниці.

Зараз відкрите питання. Чому за останній місяць ні прокуратура, ні міліція, ні саме ОВК, не відреагували не тільки на повідомлення про випадкових людей у списках, а й досі не змогли знайти людину, що погрожувала журналісту.
Більше того, нам доводиться зараз боротись у суді, бо СБУ відкрила кримінальну справу... на нас.
Єдине втішає. Вибори пройдуть. Київські втечуть на Київ. А місцевим міліціонерам та сбушникам усе-таки доведеться відповідати. Рано чи пізно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #4 Володя 25.10.2012 11:36
Яценко цепляется за последнюю соломинку сфальсифицирова ть выборы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 1 25.10.2012 10:46
яценко *******
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Оксана Колісник 25.10.2012 10:07
А яким чином вони їх до списків вноситимуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Моня Биберман 25.10.2012 09:55
Шо за кипишь? То наши на Рош-ашан ехали та по дороге к родственникам,д ай Бог им здоровья, в Одессу и Житомир наведались. Теперь вот подтягиваются. А с Луганска они просто людей подобрали.Смех,а не заработок, но все-таки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100