На сьогодні кількість виборців в Черкаській області становить 1 051 863 особи. Усі вони зможуть зробити своє законне волевиявлення у межах 7 одномандатних виборчих округів та на 1103 виборчих дільницях (1069 звичайних, 31 спеціальній на постійній основі, 3 спеціальних дільницях на тимчасовій основі), зазначає голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.
Також в області функціонує відділ адміністрування та 27 відділів ведення Державного реєстру виборців. Варто підкреслити, що сьогодні на Черкащині відділи ведення Державного реєстру виборців та дільничні виборчі комісії матеріально-технічно забезпечені на 100%.

Із 3 по 6 жовтня 2012 року відділи ведення Реєстру вже роздрукували попередні списки виборців, іменні запрошення та передали до дільничних виборчих комісій. У свою чергу, органи Реєстру через засоби масової інформації поінформували виборців про уточнення персональних даних, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

– Тому з 23 та 24 жовтня відділи ведення Реєстру вже роздруковують уточнені списки виборців, які 25 жовтня 2012 року будуть передані дільничним виборчим комісіям. Таким чином, як бачимо, робота органів Державного реєстру виборців триває відповідно до встановлених строків календарного плану та перебуває на постійному контролі в обласній державній адміністрації, – говорить Сергій Тулуб.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100