реклама

реклама

Корсунчанин намагався уникнути відповідальності за порушення правил дорожнього руху. За це чоловік запропонував правоохоронцям гроші. Поліцейські задокументували факт неправомірної вигоди.

3 березня близько 17 години під час патрулювання міста Корсунь-Шевченківське, правоохоронці групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль, водій якого порушив правила дорожнього руху.

329174554_954189992423170_8685512053773400694_n

Під час спілкування з водієм, останній, щоб уникнути адміністративної відповідальності почав пропонувати поліцейським гроші. Після неодноразових попереджень припинити протиправні дії на місце події була викликана слідчо-оперативна група для фіксації та документування кримінального правопорушення.

Слідчі Корсунь-Шевченківського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

За скоєне правопорушнику загрожує штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Слідство триває.

Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100