Учора серед білого дня в Каневі невідомі здійснили напад на агітаційний намет Богдана Губського. Двоє молодиків спортивної статури кинули в намет пляшку з горючою рідиною. У цей час в наметі перебували люди. Після цього молодики миттєво зникли в сусідніх дворах. У той час поблизу намету було близько десятка людей, які могли постраждати від вибуху, інформує прес-служба Богдана Губського.

На щастя, серйозних травм ніхто не отримав. Та «швидку» довелося викликати, бо в жінок-агітаторок, що знаходились у наметі, був шок.

Ця подія має пряму причетність до виборчої кампанії і є одним із прикладів брудних технологій, які зазвичай застосовують проти найрейтинговіших кандидатів.

Мешканці Канева говорять, що за всю історію проведення виборчих кампаній такий зухвалий підпал трапився вперше.

– Проти мене продовжують застосовувати найбрудніші технології, метою яких є психологічний тиск на мене та на членів моєї команди. Але таким чином нас не залякати. У зв’язку з цим в останні дні перед виборами я не виключаю низки провокацій, спрямованих проти мене, - відреагував на «канівські» події Богдан Губський.

Місто Канів є центром 197-го Канівсько – Золотоніського одномандатного виборчого округу.

P.S. Щойно стало відомо, що невідомі підпалили ще один агітаційний намет Богдана Губського. Цього разу в Золотоноші. Крім того, нападники застосовували фізичну силу до агітаторів.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Сергей 02.11.2012 10:35
Что вы здесь за бред пишите? я человек который агитировал за Губского в Золотоноше, и это нас с напарником подожгли, точнее палатку в которой мы были! И то,что вы пишите типа,что - это он ради имиджа! поверьте вы глубоко не правы, там совершенно иные люди которые к Губскому ни какого отношения не имеют! Вот через таких как вы и распространяют не правду!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Титр 25.10.2012 22:21
Сам і запалив, щоб імідж врятувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Заробітчанин 25.10.2012 20:54
За таку "роботу" найбільше платять. Богдан найми мене.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Василь 25.10.2012 20:19
в мене, наприклад, шок від того, що ще й досі знаходяться люди (якщо їх можна вважати людьми, а не скотом) які згодні себе записати в добровільне кріпацтво і продати землю, за яку проливали кров їхні предки іноземним ЗАЙДАМ і АФЕРИСТАМ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 патріот 25.10.2012 14:39
Люди добрі, нехай Господь Бог накаже............. що заради підняття свого іміджу, не цурається бридкими технологіями і підставляє під небезхпеку людей. Хто його може палити , влада ................... чи може опозиція, .що ми за нація, яка продається ЗА кіло гречки і купується на його брехливі обіцянки.................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100