Про проблемні виборчі дільниці, яких на семи округах Черкаської області налічується майже сотня, повідомила заступник керівника штабу Об'єднаної опозиції Наталія Старікова на зустрічі з міжнародними спостерігачами.

– По перше, це дільниці, де до складу комісій з якихось причин при жеребкуванні пройшла невелика кількість членів і спостерігачів від Об'єднаної опозиції. У зоні особливої уваги також дільниці, які очолюють члени Партій регіонів. По-друге, проблемними є дільниці, де багато членів комісій бюджетники, бо існує небезпека адміністративного тиску на них із боку влади. Людям погрожують звільненнями з роботи, якщо вони не будуть працювати «правильно» на виборчій дільниці. Скажімо, нами такі випадки зафіксовані на окрузі №196, – повідомила Наталія Старікова. – Серед проблемних також дільниці, де фіксуються факти скуповування членів ДВК провладним кандидатом. Маємо інформацію про такі дільниці на Чигиринщині (округ №195).

Наталія Старікова також розповіла про прискіпливу увагу до процесу підрахунку голосів на дільницях та транпортування протоколів із дільниць на ОВК. У свою чергу, міжнародні спостерігачі запевнили, що до моніторингу виборів на Черкащині вони готові – «озброєні» відповідною технікою (камери, фотоапарати і диктофони), мають транспорт. Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації політичної партії «Фронт Змін».

Моніторити хід виборчої кампанії та голосування безпосередньо у день виборів 28 жовтня на дільницях області буде більше 30 міжнародних спостерігачів із таких місій як ENEMO, ОБСЄ, Canadem, IRI.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 О.ЧУПРИНА 25.10.2012 23:14
На 195-му округу у ПР ....................... немає жодного шансу.Надія лише на фальшування результатів голосування.Члени ДВК викликаються до районних адміністрацій,т ам їх лякають.Потім ведуть до штабів ПР ...............,там заохочують грошима.Ми попереджуємо про відповідальніст ь,12 років ув"язнення це не жарт. СХАМЕНІТЬСЯ! СХАМЕНІТЬСЯ ТУЛУБИ,БУТИ,ЦИС АРЕНКИ,ЛЮБИВІ ................,БУДЕ БОЛЯЧЕ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Не вкурив 25.10.2012 15:42
Порожній заголовок - і нуль інформації під ним
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Читач 25.10.2012 15:31
статья как и эти ябеды - ниачём!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Обізнана 25.10.2012 14:28
Хороший заголовок. Ябедничать - вот в этом и вся суть нашей оппозиции. Когда были при власти, ябедничали на кого не лень, что типа не дают им сделать "10 крокив назустрич людям". Сколько можно перекладывать ответственность за свои провалы на других?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100