Єдиний голова окружної виборчої комісії виборчого округу № 198 Андрій Заїченко, якого було призначено за квотою фракції «Блок Юлії Тимошенко» – «Батьківщина», знімається з посади відповідно до партійного рішення. Як повідомив «Прочерку» голова обласної «Батьківщини» Анатолій Бондаренко, за «внутрішнім» рішенням уже подано документи до ЦВК про його заміну на представника «Свободи» пана Миколу Гармаша. Таким чином, жодного голови окружкому від «Батьківщини» на Черкащині не залишилося.

 


За словами голови обласної організації ВО «Свобода» Юрія Ботнара, Миколу Гармаша спершу й було призначено головою цієї окружної комісії. Але потім «Батьківщина» вирішила використати свою квоту й замінити кандидатуру на свого партійця.

– Щодо кандидатури на цю посаду було багато суперечок. Потім таки зупинилися на Миколі Гармашу. Він пробув усього 3 дні головою, як його було замінено. Ми були дещо здивовані таким кроком наших союзників, тому написали їм закритого листа. Можливо, це і є реакція на нього, – прокоментував Юрій Ботнар.

Тим часом, як ідеться в деяких ЗМІ, Андрій Заїченко (якого називають другом Володимира Греся та Миколи Томенка) має партквиток Партії регіонів. Анатолій Бондаренко цю інформацію не заперечує, втім зазначає, що квиток пан Заїченко отримав, будучи на держслужбі, «як і всі».


реклама

Коментарі  

 
+3 #4 алла юрковська 25.10.2012 17:01
Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України
одномандатного виборчого округу № 198

Припинити достроково повноваження члена комісії:
Заїченко Андрій Анатолійович, 1972 року народження – голова комісії, від фракції "БЮТ – "Батьківщина" (у зв’язку із внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу комісії та призначити головою комісії:
Лавріненко Назар Петрович, 1979 року народження – від фракції "БЮТ – "Батьківщина".

Постанова №1853 від 24.10.2012
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Водий 25.10.2012 15:48
І як можно за цих зрадників голосувати!

Та вже ніколи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 монгол_шуудан 25.10.2012 15:02
Ось чому вони і програють все на світі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Микола 25.10.2012 14:44
Типова ситуація для бьютівців - христопродавців .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100