реклама

реклама

У лютому на звання кращого спортсмена місяця претендували троє черкащан, які представляли регіон на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Тож на перемогу претендували легкоатлетка Світлана Марусенко, гімнаст Ілля Ковтун та стрілець Сергій Куліш.

334761093_1389275065167036_1150010397189792347_n


Експертна комісія при відділенні НОК України в Черкаській області визначила переможця, зваживши на всі чинники та підсумкові очки змагань. Кращою спортсменкою лютого стала Світлана Марусенко.

Спортсменку та її тренера Олександра Іваненка олімпійський осередок Черкащини відзначить грошовою премією.

Кандидат у майстри спорту України Світлана Марусенко минулого місяця взяла участь у трьох змаганнях. На Зимовому чемпіонаті України з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків у Кам’янці-Подільському спортсменка виборола «золото» з метання диска. На Кубку України з легкої атлетики в приміщенні Світлана здобула третє місце серед жінок зі штовхання ядра. На чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді в приміщенні вона посіла п’яте місце серед жінок. Тренує спортсменку Олександр Іваненко.

Заслужений майстер спорту України Сергій Куліш взяв участь у Відкритому зимовому чемпіонаті України з кульової стрільби, що проходив у Львові. Там спортсмен здобув «срібло» зі стрільби з гвинтівки у вправі ГП-6 (10 м, 60 пострілів), а також посів шосте місце у вправі ГП-мікс. Його тренер – Віктор Нагній.

Заслужений майстер спорту України Ілля Ковтун став переможцем етапу Кубка світу зі спортивної гімнастики, що проходив у Німеччині. Спортсмен став кращим на паралельних брусах. А також став п’ятим на поперечині та у стрибку. Також Ілля виборов право на участь у ліцензійному чемпіонаті світу перед Олімпійськими іграми. Тренує його Ірина Надюк.

За інформацією відділення НОК України в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100