реклама

реклама

Оновили устаткування на КП «Черкасиводоканал», аби якість послуг, які тут надають громаді міста, тільки зростала. Про це пише міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

«Наразі для підприємства придбали дві нові автоцистерни об’ємом п’ять кубічних метрів. Виготовлені вони з харчової нержавіючої сталі. Їх використовуватимемо для транспортування питної води людям під час аварійних або ж надзвичайних ситуацій (у випадку відсутності централізованого водопостачання) та для доставки доочищеної питної води в місця її продажу.

333532673_734048881720681_8477499998832760633_n

Ми отримали ще п’ять нових генераторів потужністю 28 кіловат від наших партнерів із німецького міста Білефельд. За кошти міського бюджету ми й раніше придбавали певну кількість дизельних генераторів різної потужності, більше десяти – отримали в межах благодійної допомоги від міжнародних організацій.

Усе це дозволить нашому КП безперебійно працювати навіть в умовах повного відключення електрики та мінімізувати негативні наслідки, аби люди мали воду у своїх оселях.

Ми й надалі працюватимемо над тим, щоб міські підприємства стабільно функціонували, а громада Черкас отримувала вчасні й якісні комунальні послуги навіть під час війни», - пише Бондаренко

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100