реклама

реклама

«Черкаські Мавпи» взяли під опіку тваринок у Черкаському зоопарку. Щомісяця команда робитиме грошові внески на їхнє утримання. «Черкаські Мавпи» сподіваються: їхню ініціативу підхоплять вболівальники, а можливо інші спортивні клуби та підприємства. Повідомляє власний кореспондент ВІККА.

Тамаринів провідують їхні нові опікуни – гравці «Черкаських Мавп». Спортсмени відгукнулися на прохання про підтримку зоопарку. Обрали саме Кая і Герду – за непосидючий характер і чорно-золоте забарвлення.

3

НІКІТА РУСЛОВ КАПІТАН КОМАНДИ «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ»

«Поєднання кольорів помаранчево-чорні. Вибір був дуже простий. Кольори нагадують про наш клуб, тому вони можуть стати символом нашого клубу».

Зі слів працівників зоопарку, жваві тамарини люблять спілкування.

ЄВГЕНІЙ ВАН, ДИРЕКТОР ЧЕРКАСЬКОГО ЗООПАРКУ:

«Вони можуть залізти під футболку або під куртку і собі спокійно там себе почувати, поки співробітниця прибирає в вольєрі».

Віднині баскетболісти опікуватимуться тамаринами золотистоголовими та ще одним видом мавп. Щомісяця команда робитиме грошові внески на їхнє утримання. Захисник «Черкаських Мавп» Бі Джей розповідає: подібні програми турботи про тварин реалізують і в Сполучених Штатах. У Черкасах він теж охоче долучається до ініціатив зоозахисту.

БАЙРОН МАКСВЕЛ, ГРАВЕЦЬ КОМАНДИ «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ»:

«Дуже важливо знаходити можливості їм допомагати виживати, доглядати за ними. З того часу, як приїхав до Черкас, намагається максимально долучатися до соціального життя клубу, щоб продемонструвати і позицію організації, і його особисту позицію».

Керівник зоопарку пояснює: опікунська програма діє вже багато років. Основні статті прибутку закладу – продаж квитків і підтримка місцевої влади. Але ці надходження не стабільні. Рятують внески благодійників. Серед них як окремі особи, так і колективи або підприємства.

2

ЄВГЕНІЙ ВАН, ДИРЕКТОР ЧЕРКАСЬКОГО ЗООПАРКУ:

«Ми прекрасно знаємо, що самостійно зоопарки виживати не можуть. Тому що дуже велика кількість тварин, особливо якщо говорити про хижаків або диких тварин, які потребують суттєвих вкладень, фінансових перш за все».

«Черкаські Мавпи» сподіваються: їхню ініціативу підхоплять вболівальники, а можливо інші спортивні клуби та підприємства. Адже малий пухнастий підопічний по кишені практично кожному.

НІКІТА РУСЛОВ / КАПІТАН КОМАНДИ «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ»:

«Зараз, познайомившись із новими тваринками, тамаринчиками, ми сподіваємось, вони додадуть нам сил та наснаги для нових перемог».


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100