реклама

реклама

У Черкасах завершився турнір з волейболу присвячений пам'яті загиблих учасників бойових дій, Черкаської обласної організації ФСТ "Динамо" України спільно з комунальною установою ЧОР "Черкаський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Змагання проходили у Палаці спорту на вулиці Смілянській.

336544238_692207329343194_7249878093191616916_n

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області.

Під час урочистого відкриття заходу, хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих у наслідок агресії російської федерації.

У турнірі взяло участь шість збірних команд. Збірна Патрульної поліції блискуче грала та показала високий спортивний рівень, хорошу фізичну форму та вміння працювати в команді. У результаті напружених та цікавих волейбольних поєдинків команда посіла перше місце та здобула у змаганнях золото. Вітаємо гравців з чудовим виступом та бажаємо ще більше перемог.

«Людина живе, поки її пам'ятають... Тож не будемо ніколи забувати про тих, хто вартий нашої вдячності та відав життя за наше з вами майбутнє та мирне небо над нашими головами. Разом до перемоги! Героям Слава!» – йдеться в повідомленні патрульної поліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100