реклама

реклама

Першого заступника міського голови Черкас Сергія Тищенка переобрали президентом Федерації боксу Черкащини. Його кандидатуру підтримали під час звітно-виборної конференції, яка відбулася 17 березня.

На ній учасники підсумували останні вісім років роботи та визначилися із вектором розвитку в майбутньому. Важливим питанням порядку денного стали вибори органів управління федерації. Як результат, на посаду президента обласної федерації переобрали першого заступника міського голови Черкас Сергія Тищенка. За нього проголосували всі присутні делегати.

A7988E6A-D548-41B4-A53C-A600C0CF0F27_1

– Я дякую за довіру, розвиток черкаського боксу для мене завжди був і є справою честі та відповідальною частиною моєї громадської діяльності, – прокоментував перший заступник міського голови Сергій Тищенко. – Щиро вдячний усім людям, які впродовж усього цього часу були поруч за спільну роботу. Тренерам, які в такий важкий період виховують патріотів у своїх залах, сильних духом людей, представникам федерації, нашим партнерам… Людям, з якими ми пліч-о-пліч усі ці роки докладали максимальних зусиль, щоб поліпшувати спортивну інфраструктуру, а вихованці місцевого боксу і їхні наставники відчували нашу посильну допомогу. Бо це – турбота не тільки про розвиток спорту високих досягнень, це турбота про майбутнє наших черкаських дітей. Вдячний міському голові Черкас Анатолію Бондаренку, який завжди небайдужий до наших ініціатив, та всій команді федерації.

Перед голосуванням учасники конференції заслухали та затвердили звіт Сергія Тищенка. Він, нагадаємо, очолює обласний осередок ФБУ з 2014 року.

– Нам є чим пишатися і є куди рухатися далі, – сказав Сергій Тищенко. – Попереду в нас багато роботи й впевнений, що завдяки нашому завзяттю та єдності нам вдасться досягнути найамбітніших планів.

Під час конференції учасники обрали нового головного тренера збірної Черкаської області. Ним став Віктор Петриченко з Умані.

Кандидатуру Андрія Мальованого, який досі обіймав цю посаду, затвердили на посаду старшого тренера серед жінок.

Водночас, старшим тренером серед юнаків обрали Ігоря Приходька, серед юніорів – Іллю Дубового, серед молоді – Олександра Піскуна.

Секретарем обласної федерації переобрали Олександра Піскуна, а головою суддівської колегії – Сергія Медведєва.

Про це йдеться на сайті ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100