реклама

реклама

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці роз’яснили працівникам підприємства з виробництва меблевої продукції порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці та медичних оглядів під час воєнного стану.

Підкреслили, що атестація робочих місць спрощує регулювання відносин між роботодавцем і працівниками щодо реалізації прав на пільгове пенсійне забезпечення, здорові і безпечні умови праці, компенсації за роботу у шкідливих умовах.

cherkasy.-mebleve-vyrobnycztvo-1024x653

Розповіли, що за результатами атестації визначаються заходи щодо поліпшення умов і безпеки праці. Тому якісне проведення атестації сприятиме соціальному захисту працівників, уникненню професійних захворювань.

Керівник підприємства повинен сприяти створенню на робочих місцях належних умов праці, своєчасно та якісно проводити атестацію робочих місць за умовами праці.

Крім того, наголосили на обов’язковому проведенні медичних оглядів працівників, які залучаються до виконання робіт з підвищеною небезпекою, усуненні шкідливих впливів під час виконання робіт на механічному обладнанні та у діючих електроустановках.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100