реклама

реклама

28 березня відбулася 39-а сесія Черкаської міської ради. На ній розглянули близько 30 галузевих і близько сотні земельних питань.

IMG_4729_2

Депутати розглянули заяву заступника міського голови Павла Валенчука, який вирішив піти із займаної посади. Адже рішення про звільнення посадової особи приймається тим органом, який приймав її на посаду – тобто радою. Проєктом передбачено звільнити 9 квітня заступника міського голови Павла Валенчука із займаної посади, а з 10 квітня виключити зі складу виконавчого комітету. За звільнення Павла Валенчука проголосували 35 депутатів.

Також народні обранці ухвалили зміни до бюджету та програми соціального та економічного розвитку. Серед іншого, виділили кошти на підтримку військових і силових структур. Також передбачили кошти на компенсацію вартості генераторів для представників малого і середнього бізнесу (2 млн.грн.спрямували із резервного фонду).

Депутати підтримали створення тимчасової контрольної комісії за дотриманням законодавства при вирубці лісу на земельній ділянці перехрестя вулиць Лісова просіка та С.Бандери (кол. Можайського). Під час розгляду цього питання заслухали забудовника Альберта Норченка та представницю громадськості Лідію Бережну. «За» це питання проголосували 30 депутатів. До складу комісії увійшли представники усіх депутатських фракцій.

Також депутати підтримали програму соціального захисту дітей; затвердили декілька статутів комунальних підприємств у новій редакції, затвердили список присяжних і розглянули низку земельних питань.

«Дякую Збройним Силам України за те, що ми змогли провести це сесійне засідання і ухвалити важливі для громади рішення. Також вдячний колегам за результативні голосування», - зазначив секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Земляне 28.03.2023 18:16
Так нужно назвать всех депутатов миськрады.Не война,а именно земля сплотила "народных обранцев".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100