реклама

реклама

У Черкаській міській раді побували близько півсотні студентів кафедри фінансів факультету економіки і управління Черкаського державного технологічного університету разом з викладачами. Вони ознайомилися із роботою департаменту фінансової політики Черкаської міської ради та поспілкувалися із його працівниками.

IMG_5088

Захід провели у межах Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week 2023). У навчальному закладі до нього долучаються вже вдруге під егідою НБУ. Загалом міжнародний захід Global Money Week 2023 проводиться 11 рік поспіль. Цьогоріч він триває із 20 березня по 2 квітня.

Працівники департаменту фінансової політики розповіли студентам про свої повноваження, напрямки роботи і відповіли на їхні запитання. Майбутні фінансисти цікавилися особливостями бюджетного процесу під час воєнного стану і роботою департаменту в умовах викликів сьогодення.

«Приємно, що наша молодь така допитлива і активна. Позитивно, що студенти-фінансисти намагаються вникати у тонкощі своєї майбутньої професії. Адже саме на плечі цих молодих людей ляже відбудова економіки нашої країни після нашої перемоги», - прокоментувала директорка департаменту фінансової політики Тетяна Харенко.

IMG_5093

Напередодні молоді фінансисти вже побували на екскурсії в одному з банків. У планах – відвідання податкової та страхової компанії.

«Мета цих екскурсій – щоб наші студенти побачили роботу фінансових установ не лише із зовні, а й із середини, і підвищували рівень своєї фінансової грамотності. Ми хочемо, щоб вони розуміли і знали, як заробляти кошти, як накопичувати і як їх витрачати», – зазначила завідувачка кафедри фінансів ЧДТУ Ірина Гончаренко.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Коментарі  

 
-5 #4 Чпок 31.03.2023 10:15
Цитую Марк:
Чергова профанація діяльності.... Подивітья на обличчя "досвідчених фінансисток" :P . Хто з них поїде до Вальмієрє?

А покажи своє!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Марк 30.03.2023 20:40
Чергова профанація діяльності.... Подивітья на обличчя "досвідчених фінансисток" :P . Хто з них поїде до Вальмієрє?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Микола 30.03.2023 17:54
У департаменті фінансів працюють безхребетні статисти. Чому вони можуть навчити??? :oops: :oops: :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Сас 30.03.2023 17:51
Якщо хочете знати - як не можна робити - вчіться у фінансистів міської ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100