реклама

реклама

Близько півсотні питань розглянули депутати під час продовження 39-ї сесії Черкаської міської ради з розгляду земельних питань. Їх не встигли опрацювати на попередньому засіданні.  Також до порядку денного включили два галузевих питання.

IMG_5370

У зв’язку зі звільненням з посади заступника міського голови Павла Валенчука виникла необхідність якнайшвидше прийняти рішення про заміну голови комісії з припинення управління з питань державної реєстрації. Замість нього підтримали кандидатуру головного спеціаліста департаменту управління справами та юридичного забезпечення Ксенії Луніної.

Також депутати проголосували за включення до списку присяжних Соснівського районного суду Анатолія Волошина і Тетяни Рудніцької.

Потім депутати перейшли до розгляду земельних питань. Серед них – про продаж земельних ділянок на торгах, продаж права оренди земельних ділянок, про надання дозволу на розроблення технічної документації, надання земельних ділянок в оренду під нерухомим майном тощо.

Також під час розгляду питань депутати дали доручення профільним підрозділам підготувати інформацію щодо наявної заборгованості зі сплати за оренду землі у орендарів.

«Щиро дякую депутатам за сьогоднішню сесію, дуже плідно попрацювали. Наступну сесію попередньо плануємо на 13 квітня», - зазначив секретар міської ради Юрій Тренкін.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Коментарі  

 
+8 #2 Дерибан-агро 30.03.2023 19:36
Колись Черкаси називали містом великої хімії, а тепер - місто торгівлі землею.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Сесія 30.03.2023 17:10
латифундистів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100