реклама

реклама

За ремонт своєї вулиці Юрія Паращука, що в Тальному, жителі взялися самі. Минулого тижня, як тільки стало тепло, там закипіла робота. Чоловіки із лопатами, яких застали за роботою, розповідають, що дороги тут не було ні при якій владі, отак, що самі змогли, те й робили, пише видання КОЛОС

Місцевий житель Володимир Плахотнюк колись частину вулиці засипав щебенем, іншу частину – люди також підсипали, хто, чим міг. Згодом оте все змішалось із грунтом, і утворилось таке собі тверде покриття. Це, звичайно, – не дорога, але хоч болота під час дощів не було. Та з роками все те добряче просіло і на окремих ділянках утворились такі баюри, що ні пройти, ні проїхати. А про те, щоб дві машини розминулись, то й мови немає.

338699136_719949183159321_5855563703567996503_n

«Змушені ремонтувати вулицю самі, бо в міській раді сказали, що грошей не дадуть, хоч і проєкт на капітальний ремонт є, але його реалізацію зупинили, бо воєнний час, – кажуть чоловіки. – То щебінь і мучку ми купили за свої гроші, здавали всі мешканці, хто заможніший, то по – 500 гривень, в кого менші статки, то по – 300, а то й – 200. Добре, що хоч грейдер безкоштовно дали, бо довелося й ще й за нього платити, а це – було б дорого, адже він працював майже весь день. Гарно все зробив: узбіччя прогорнув, вулиця якась незвично широка стала, та й щебінь із мучкою добре розрівняв, спасибі водієві та й міській раді також, що технікою виручила, то тепер хоч дорога, як дорога, можна не лише пройти, а й нормально проїхати».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100