реклама Делікат

Представники черкаських обласних організацій партій «ВО «Батьківщина» та «Фронту Змін» запевняють, що їхні колеги на місцях не голосували за  нових голів райрад, що були обрані наприкінці минулого тижня у районах. Нагадаємо, що у 16 з 18 районів, де відбулися сесії районних рад, новими головами райрад стали представники Партії регіонів. У двох районах – Тальнівському та Шполянському – з новими головами райрад повинні визначитися на сесіях 23 листопада.

У «Фронті Змін» запевняють, якщо сила Яценюка заявила про те, що перебуває в опозиції, то таки ж в опозиції!

– Ми також не очолюємо ні в області, ні в районах жодну з депутатських комісій. Але ми будемо працювати в комісіях, – розповіла «Прочерку» очільниця обласної організації партії Юлія Воєвода. – Ми йдемо в політичну опозицію, але будемо пропонувати свої проекти для розвитку Черкащини.

Негативно ставляться до того, що представники Партії регіонів очолили майже усі районні ради області, і бютівці.

– Ми нині заявили про повний перехід в опозицію. Ніхто з наших партійців не голосував за нових голів райрад, – повідомив «Прочерку» голова обласної організації «ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко. – Ми не брали бюлетені і не голосували ні за комісії, ні за заступників, бо в більшості комісіях заступники з «Народної партії».

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 хакер 23.11.2010 10:08
А вони розраховували що люди знов на майдан підуть, і ще раз їх пропхнуть!!! ХА-ХА-ХА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 гонта 22.11.2010 22:33
Яка опозиція? Скажіть,може хтось знає, в якій раді залишились ті опозиціонери які хоч тиждень були на Майдані в наметовому містечку 2004році? Їх же всіх розігнала вчорашня влада,а сьогоднішня гнила "апазіция". Чому регіони так легко взяли владу? Тому що опору ніякого не було. Сьогодні мітингують ті, які вчора участі в виборах не брали. Сподіваються самостійно чогось добитись.Ні, будете платить за свою вчорашню байдужість.А щоб владу збудити треба всією громадою обуха сталити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Slava 22.11.2010 22:15
Проти всіх тільки за себе, та за свою кешеню. Міські депутати на вколішках просять Одарича візьми нас та наших дітей на роботу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Slava 22.11.2010 22:11
А.В. не кажіть не правду, ви боролися зі своїми та Вишиванним,а ПР вам була не потрібна. А тепер пожинаєте те що посіяли. Якщо голосування не було поіменним то ніхто не підтвердить, що він голосував за ПР. А насправді в Каневі голова МПО "Батьківщини" став заступником міського голови і голосував за всі програми ПР. А як було романтично в березні 2011 року вибори до парламенту, як голова Обласної ПО буду в списку без грошей, а мрія все далі, та і звузилася до 225. Та ще 2 працювати

рочки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100