реклама

реклама

Фахівці Черкаського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області взяли участь у комісійному обстеженні підвальних приміщень закладу дошкільної освіти міста Сміла щодо можливості їх використання як найпростішого укриття для дітей та персоналу.

Під час обстеження встановлено, що в приміщеннях проведено капітальний ремонт внутрішніх поверхонь (стін, стелі, підлоги) та комунікацій, облаштовано два запасні евакуаційні виходи, встановлено обігрівачі.

Приміщення обладнано вентиляційними системи та додатковими джерелами штучного освітлення.

st_23-04-07-1

Крім цього, створено умови для дотримання дітьми та персоналом правил особистої гігієни, обладнано внутрішні санвузли, створено запас антисептичних і дезінфікуючих засобів, питної води гарантованої якості, харчових продуктів, медичних препаратів.

Адміністрації закладу дошкільної освіти Держпродспоживслужбою надавались рекомендації щодо створення безпечних умов для перебування дітей та персоналу по дотриманню санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів у захисній споруді, які були враховані при облаштуванні укриття.

З працівниками закладу освіти проведена інформаційно-роз'яснювальна робота щодо профілактики харчових отруєнь та кишкових інфекцій.

Тетяна КУЛІДА –

головний спеціаліст відділу державного нагляду

за дотриманням санітарного законодавства

Черкаського районного управління

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100