реклама

реклама

Черкаський районний хаб-склад поповнили черговою допомогою від волонтерівповідомляє начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Продукти харчування та речі, які привозяться волонтерами, розподіляються відповідно до потреби для військових підрозділів, внутрішньо переміщених осіб та інших категорій, які цього потребують, пише smila.city

o_1gu35t6ni13afqvainniienje2h

Очільниця району наголосила, що вкотре вже Володимир Паргочов, БФ «Незламний південь» – привіз рис, борошно, каву, крупи, сіль, цукор, томатну пасту, олію, макаронні вироби, продукти швидкого харчування, іграшки, термоси, одяг, зубні пасти та щітки.

Олександр Темноход та Віталій Колісник, також в черговий раз поповнюють районний хаб-склад. Доставили рис, консервацію, макаронні вироби, печиво, молоко, діабетичне харчування, дитяче харчування, каву, підгузки. Вантаж було зібрано в Італії у співпраці з SOS VESUVIANA ODV Shepichak S.

Валерія Бандурко висловила слова вдячності невтомним волонтерам, адже їхня підтримка є важливою і вагомою.

Начальниця району виділила також, що відвантажили ГО «Воля і Право» для потреб військових та внутрішньо переміщених громадян – каву, діабетичне харчування, макаронні вироби, печиво, рис, консервацію, молоко та антисептики.

Сміла.City раніше повідомляли, що 12 квітня на центральній площі Сміли відбулось урочисте освячення і відправлення Великодніх подарунків. Благодійна акція тривала два тижні, протягом яких сміляни мали можливість напекти і принести до пунктів збору святкові паски, смаколики, продукти харчування та речі, необхідні в побутовому обігу захисників. Під час урочистостей добродії та влада передали захисникам 6 сучасних транспортних засобів, комплекти супутникового зв’язку, квадрокоптер, будівельний матеріал та інвентар, спальники, обігрівачі та ще багато чого.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100