реклама

реклама

Нових голів районних рад обрали на сьогоднішніх сесіях в Тальнівському та Шполянському районах. Про це «Прочерку» повідомили у вказаних райрадах. Так, у Шполянському районі головою районної ради став Микола Олександрович Тимошенко (від Партії регіонів). Його заступником став Олександр Андрійович Павлов (від Народної партії).
У Тальнівському районі головою райради став Сергій Олексійович Осипенко (від Партії регіонів). Заступником голови обрали Володимира Степановича Глухенького (від політичної партії «Громадянська позиція»).
Тож тепер у 18 з 20 районів Черкащини головами райрад стали представники Партії регіонів. Виняток становлять два райони – Жашківський (де райраду очолив Микола Іванович Чередник (Сильна Україна) та Золотоніський (райраду очолив Микола Георгійович Собченко (Народна партія).

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 гонта 23.11.2010 19:27
А що, більшість голів РДА не захотіли працювати з Тулубом, що так дружно пересіли в крісла районних рад? Оце так монолітна партія.Воно той зрозуміло-простіше вказувати,а ніж самим "конкретно"працювати.Кого ж це Тулуб буде нових розтавляти? В Єнакієво люди вечорами бояться на вулицю виходити.Бо їх там відловлюють і на роботи в РДА направляють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100