реклама

реклама

За отримання дозволу на розміщення об’єкту роздрібної торгівлі у Смілі затримали посадовця одного з підприємств. Зловмиснику повідомили про підозру.

343440682_1032464491052363_3328375777907386150_n

Викрили корупційну діяльність посадовця слідчі слідчого управління ГУНП спільно зі співробітниками Служби безпеки України в Черкаській області, за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури. За даними поліцейських, 55 – річний смілянин, будучи на посаді інженера-землевпорядника вимагав та одержав неправомірну вигоду за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій місцевого самоврядування з метою позитивного вирішення питання щодо отримання дозволу на розміщення обʼєкту роздрібної торгівлі на території міста Сміла.

Під час санкціонованого обшуку в автомобілі фігуранта та за місцем його проживання поліцейські виявили та вилучили грошові кошти та інші речові докази.

Правопорушника затримали у процесуальному порядку відповідно до статті 208 КПК України.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 369 - 2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Про це повідомляє поліція Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100