реклама

реклама

Миколаївська військова державна адміністрація нагородила «Львівобленерго», «Прикарпаттяобленерго», «Тернопільобленерго», «Хмельницькобленерго» та «Черкасиобленерго» почесною відзнакою Миколаївської ОВА «Святий Миколай Чудотворець ІІІ ступеня». Про це інформує e-b.com.ua

Розпорядження про це відписав Голова адміністрації Віталій Кім, а керівникам всіх обленерго передав нагороди та подарунки від підприємства керівник «Миколаївобленерго» Вадим Данилків.

remont_0e8

Миколаївська область – серед лідерів за темпами відновлення електричних мереж, пошкоджених внаслідок активних бойових дій та окупації.

Це стало можливим, повідомляє пресслужба Миколаївобленерго завдяки своєчасній та професійній допомозі колег з інших регіонів. «Одразу 5 обленерго відгукнулися на наше прохання долучитися до відновлювальних робіт. Саме тому Голова Миколаївська військової державної адміністрації Віталій Кім на відзнаку вдячності підписав розпорядження про нагородження почесною відзнакою Миколаївської ОВА «Святий Миколай Чудотворець ІІІ ступеня» керівників АТ «Прикарпаттяобленерго», АТ «Тернопільобленерго»,  АТ «Хмельницькобленерго» та ПАТ «Черкасиобленерго»,- йдеться в повідомленні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100