реклама

реклама

Сполучені Штати обіцяють робити все можливе, щоб притягнути Росію до відповідальності за атаки мирного населення України та запевняють, що продовжуватимуть підтримку українського війська. Про це заявив речник Державного департаменту США Ведант Пател, коментуючи нові ракетні обстріли росіян по всій Україні, пише Голос Америки

“Це ще один приклад, серед багатьох інших прикладів, нахабного ігнорування Росією українського мирного населення та українського життя. Знову і знову ми бачимо, як вони вдаються до легковажних та нерозсудливих дій в питанні їхньої несправедливої війни в Україні», – сказав речник Державного департаменту США.

Без назви

Виін додав, що Сполучені Штати продовжуватимуть робити все можливе для підтримки українських партнерів, і для того, щоб притягнути Російську Федерацію до відповідальності.

Вночі на 28 квітня росіяни випустили низку ракет на українські міста. У Дніпрі та Умані внаслідок влучання у житлові будинки загинули щонайменше 25 цивільних людей. Повітряні сили України повідомили, що цієї ночі їм вдалося збити 21 із 23 випущених ракет.

У Євросоюзі заявили, що всі особи, причетні до злочинів проти мирного населення України, будуть знайдені і покарані. "Безкарності не буде, всі причетні будуть притягнуті до відповідальності", - сказав речник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Петер Станьо.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100