реклама

реклама

Нагрудних знаків «За мужність і героїзм» у Черкасах удостоїли ще двох захисників – Євгенія Івко та Олександра Гуменного. Їх нагородили за сміливість і відвагу, проявлені під час виконання завдань із захисту суверенітету та територіальної цілісності України, патріотизм та вірність військовій присязі. Відзнаки захисникам вручив міський голова Анатолій Бондаренко.

IMG_4320

Головний сержант Євгеній Івко служить командиром автомобільного відділення автомобільної роти 118-ї бригади територіальної оборони. На захист українських кордонів став ще 2014 року, тримав оборону Донецького аеропорту. Після повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року знову приєднався до служби в ЗСУ.

Олександр Гуменний – у мирному житті артист драми вищої категорії Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка. З 2014-ого року допомагав фронту як волонтер. Нині ж несе службу в 115-ій окремій механізованій бригаді. Брав участь у обороні міста Сєвєродонецьк Луганської області.

IMG_4319

Водночас, міський голова Анатолій Бондаренко вручив нагрудний знак 61 окремої механізованої степової бригади «Воля назавжди» Максиму Смагляному. Незважаючи на небезпеку для власного життя, він неодноразово відвідував позиції однієї з військових частин, своєчасно надавав необхідну допомогу та підтримку захисникам та захисницям України.

IMG_4297_2

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100