реклама

реклама

"Дівчинка у вишиванці". Її світлина на тлі червоних тюльпанів, що принесли небайдужі до зруйнованого будинку, облетіла всі соцмережі. Йдеться про загиблу внаслідок ракетного удару по житловому будинку в Умані 11-річну Софію Шульгу.

Софія жила у будинку, в який влучила російська ракета, на восьмому поверсі. Того ранку загинув також її старший брат — 17-річний Кирило. А от батькам з молодшим братиком — шестирічним Михайликом, дивом вдалося вижити. До Умані сім'я переїхала з Луганщини, пише Суспільне

14bdc3ce093649e7

Подруга загиблої Горідько Аліса пригадала: у той день пережила великий стрес. Дізналася про смерть подруги:

"Стрес був великий. Ввечері я дізналася, що під завалами була моя подружка Софія зі старшим братом. Ми з нею вчилися в паралельному класі. Це було десь о дев’ятій вечора, подружка написала мені, що Софія загинула майже відразу, бо її квартира була на восьмому поверсі з тієї сторони, де влучила ракета".

Вчителька Софії Валерія Макуха розповіла про вихованицю:

"Загинула моя учениця, творча та щира дівчинка Софія Шульга. Неможливо підібрати слова підтримки батькам, які втратили найрідніших — дочку та сина. Софія назавжди у нашій пам'яті та серцях. Спи спокійно, наша блакитноока дівчинка".

Вчителька початкових класів Ольга Крижановська шокована такою втратою:

"6 років тому я вела її в перший клас, а вчора провела в останній путь. В мене багато фотографій та відео з її участю. Хочу аби світ знав, яке світле та миле дитя позбавили життя москалі".

Поховали брата і сестру 28 квітня. Прощання відбулось у храмі Пресвятої Богородиці "Скоропослушниця".

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Алекс 02.05.2023 11:33
Мука путіноїд!!своїх дітей сховав в німеччині.ракету туди!!!негайно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100