Денис Ратушний – молодий і перспективний художник з Черкас – вирішив прикрасити вулиці рідного міста героями кінематографа. Розпочав свої роботи із генія німого кіно. На одній зі стін будівлі по бульвару Шевченка, 293 з’явився король комедії Чарлі Чаплін.

За словами Дениса, він планує створити серії зображень, почавши ерою німого кіно і завершивши свій проект сучасним американським кінематографом, представником якого буде Аль Пачіно. Незабаром же у Черкасах можна буде побачити зображення знаменитого французького актора Луї де Фюнеса.


Малює Денис в стилях dot-work (при нанесенні малюнка використовується точкова техніка; точки створюють форми, контрасти, інтенсивність кольору), а також graphic, b&w, line art.

Молодий художник сподівається, що його творчість надихне суспільство на пізнання нового й цікавого, адже люди, які будуть зображені на стіні є видатними постатями.

Нагадаємо, у Черкасах триває соціальний проект стріт-арт «Прикрасимо наше місто», започаткований командою Вільних Демократів. Малюнки та зображення вже з’явилися на сходах на «Митницю» (вул. Леніна), у дворі будинку по вул. Горького, 29, на воротах Клубу юних моряків та на паркані в ЗОШ № 9.

Про це інформує пресс-служба МВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100