реклама

реклама

У Черкасах для жінок загиблих бійців 118 бригади ТрО організували "День підтримки та краси". Для жінок бійців влаштували майстер-клас з догляду за собою та візажу, майстер-клас з перукарського мистецтва та урок "як знімати напругу".

"День підтримки і краси" організували ГО Ротарі клуб "Черкаси-Синергія". Секретами та лайфхаками перукарських майстерностей поділилася Катерина Поступаєва, мистецтву макіяжу - Ілона Сем'янівська, а Юлія Рекун надала поради по розслабленню та самомасажу.

photo_2023-05-07_23-00-16

Юлія Баранько, одна з організаторок заходу, говорить, що цей захід був зроблений для того аби кожна з жінок розуміла, що вони не самотні та їм є до кого звернутись.

«Ми зібралися тут аби підтримати морально цих жінок і показати їм, що попри все, вони не є самотніми. Хочеться якось надати їм поради та навіть банально обійняти».

Власниця студії Ілона Сем'янівська розповіла, що хоче робити приємне для інших та з радістю відгукнулася на ідею з проведенням цього заходу.

«Я вважаю, що дуже важливим є зараз піклуватися про моральний стан українців. Тому сьогодні я вчила дівчат робити макіяж самостійно, адже він творить великі дива. Макіяж створює для жінки загадковий образ та додає впевненості в собі. Макіяж може інколи стати й ознакою дурного тону, тому і вирішили навчити та показати дівчатам, як правильно це робити».

Також для учасниць "Дня підтримки та краси" представили фотографа, який зробив професійну фотосесію, а волонтери вручили подарунки

Владислава Капелюшна

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100