До Золотоніського міськвідділу міліції зателефонувала жителька села Ковтунівка та стривоженим голосом розповіла, що, повертаючись додому, побачила на вулиці нерухоме тіло свого односельця з раною на грудях.

Оглядаючи тіло загиблого, працівники міліції побачили на грудях чоловіка слід від ножового поранення, який і став причиною смерті. Експерти-криміналісти детально зафіксували місце скоєння злочину та продовжили працювати над вилученням речових доказів з місця події.

Оперативники встановили особу загиблого: ним виявився місцевий непрацюючий раніше судимий 34-річний житель. Як розповідали сусіди, чоловік жив разом із співмешканкою. Вони нерідко випивали, а на життя собі заробляли тимчасовими підробітками. Правоохоронці вирішили поговорити з громадянською дружиною вбитого, але вдома її не було.

Жінку вдалося знайти в сусідньому будинку, неподалік від місця скоєння злочину. Вона пояснила, що ховається тут від свого чоловіка, який побив її нещодавно під час сварки. Коли ж працівники міліції повідомили, що її співмешканець мертвий, жінка спочатку відмовлялась вірити в почуте, і вже потім розповіла слідчим, що ж сталося.

Як з’ясувалось, напередодні між ними виник конфлікт, і вона пішла з дому тимчасово пожити до сусідки. Наступного дня вона повернулась додому, щоб прибрати в будинку. Коли жінка обрізала сухе листя з квіток, до кімнати зайшов чоловік і почав знову з’ясовувати стосунки. Під час сварки п’яний співмешканець вирішив, що найкращим аргументом будуть стусани і почав знову бити жінку. Рятуючись, вона вибігла з будинку, проте чоловік наздогнав її на вулиці та продовжив бити. Жінка, захищаючись від кулаків, вдарила ножем для обрізання квіток, який саме тримала в руках, і втекла.

Спілкуючись з правоохоронцями, жінка запевняла, що не бажала смерті своєму співмешканцю, а яким чином так сталося, вона не знає, і дуже шкодує про скоєне.

32-річну жінку було затримано та доставлено до Золотоніського міськвідділу. На разі стосовно затриманої порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідство триває, повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100