реклама

реклама

Фахівці Уманського міськрайонного відділу Державної установи «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» продовжують моніторити умови проживання у місцях тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб.

345592841_799461365026743_294193509437039815_n

Під час візиту до прихистку в місті Умань, де проживає 140 осіб, зверталася увага на наявність відповідних санітарно-побутових умов проживання, належного водопостачання, забезпеченість необхідною побутовою технікою, мийними та дезінфікувальними засобами, а також виділення та облаштування окремого приміщення для тимчасового перебування осіб із симптомами ГРВІ, ГКІ тощо, які підлягають ізоляції.

Також проведено виміри параметрів мікроклімату та відібрано проби питної води на дослідження за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками, відхилень не виявлено.

Всього з початку року по м. Умань та в Уманському районі здійснено 12 моніторингових візитів до місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб, проведено 36 вимірів параметрів мікроклімату, відібрано та досліджено 24 проби питної води за санітарно-хімічними та мікробіологічними показниками. Відхилень від гігієнічних нормативів не виявлено.

Крім того, проведено 108 бесід із мешканцями щодо дотримання протиепідемічних вимог із профілактики захворювання  на COVID-19, грип та ГРВІ,  гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь тощо, надано відповідні рекомендації та пропозиції із зазначених питань.

ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100