реклама

реклама

У цьому році Черкаська дитяча музична школа № 1 ім. М.В.Лисенка святкує величний ювілей – 100-річчя з часу заснування. Це перший навчальний мистецький заклад нашого міста, який змінив життя багатьох людей та відкрив їм дорогу до музичної сцени.

За сто років діяльності школа здобула собі добре ім’я, беззаперечний авторитет, репутацію та першість у багатьох освітніх процесах. Потужний викладацький склад закладу забезпечив підготовку успішних випускників, які стали гордістю нашого міста, України та світу.

346486740_240872635197107_2261859699190558164_n

Протягом всього періоду існування у школі утвердилося чимало гарних традицій, які наслідують і теперішні покоління та які вже стали невід’ємною частиною школи і міста Черкаси.

Незважаючи на екстремальні умови, в яких останні роки вимушена працювати школа, їй вдалося ефективно протистояти неординарним викликам сьогодення, продовжувати надавати якісну освіту, організувати цікаві проекти, конкурси та концерти. Переможці багатьох творчих змагань славлять наше місто на українських та зарубіжних сценах.

Головний секрет успіху закладу – «Йти в ногу з часом та пам’ятати і примножувати здобутки корифеїв школи».

Головний девіз – «Бути першими у всьому».

Тож, 19 травня о 16.00 у Черкаській обласній філармонії відбудеться ювілейний концерт «100 років ПЕРША», на який запрошуються всі шанувальники музичного мистецтва, поціновувачі дитячої творчості та колишні випускники школи.

Буде неймовірно та незабутньо!

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
-5 #1 В програмі 11.05.2023 23:43
Видатний криворіжський піаніст з майстер класом гри на роялі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100