Близько двадцяти позовів надійшло протягом дня до Черкаського окружного адміністративного суду щодо порушень виборчого законодавства у 194 виборчому окрузі.


В основному, порушення стосуються порядку транспортування і передачі виборчих документів до ОВК. За словами свідків, у багатьох випадках з невідомих причин члени ДВК приїжджали в окружну комісію з печаткою на руках, у той час, як вона мала залишатися на ДВК у сейфі. Передача документів здійснювалася малою кількістю членів ДВК – значно меншою за встановленою законом. Також, спостерігачі від кандидатів і партій відзначають, що в групі супроводжуючих документи від ДВК до ОВК були секретарі дільничних комісій, що категорично заборонено законом.

Суттєвим порушенням є підрахунок голосів одночасно в декількох місцях окремими групами членів ДВК.

І, що цікаво. За дивним збігом обставин, показник кількості голосів за ОО «Батьківщина» збігається на багатьох дільницях. Також неоднозначним є той факт, що у Миколи Булатецького на багатьох дільницях однаковісінька кількість голосів.

Можливо, саме за таких обставин потрібні печатки і має бути менше свідків? То хто може бути зацікавлений у фальсифікаціях?..

Джерело: сайт «ПроВсе»

реклама

Коментарі  

 
-3 #33 Галина 03.11.2012 22:55
Цитую Моня Біберман:
А хто, власне, сказав, що Булатецький переміг? Прес-служба опозиції і сам Булатецький.Євреї у таких випадках кажуть - "Я на это смеюсь"

Євреям добре там,де більше платять. А говорити вони можуть,все,що їм вигідно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #32 Галина 03.11.2012 22:52
Цитую ЧЕРКАЩАНИН:
Все це дуже підозріло. Я, наприклад, ще не зустрів жодної людини, яка б казала, що проголосувала за Булатецького.

Цитую Андрей:
На Азоте травят людей,запугиваю т увольнениями,4-х дневкой,лишение м премий и прочими напастями.По ночам в приказном порядке вызывают в банк надра что на г.сталинграда и заставляют подписывать разную брехню.жуковская НЕДОСТОЙНА быть народным депутатом!!

Я з Вами повністю згідна.Працівники Азоту своїми зарплатами,прем іями оплатили політичну агітацію Жуковської. Якщо вона ще не будучи депутатом таке робить,то подумайте,що буде як дорветься до влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #31 Галина 03.11.2012 22:45
Цитую Олексій:
А я голосував за Жуковську, серед людей з якими спілкувався лише 1 сказав, що голосував за Булатецького.
Наш регіон ніколи не голосував за провладні партії, абсолютна більшість голосувала або за УДАР або за Опозицію, але по мажоритарці... Вибачте мене, треба бути абсолютним дурнем, щоб голосувати за "крикуна" Миколу .

**** Ви в це вірите?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #30 Свободівець 31.10.2012 16:58
Типова заказуха...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #29 Ужасть 31.10.2012 15:58
В подтверждение моих слов....

«Дело в том, что в Киеве сработал “эффект Юлии Тимошенко”. Как в 2002 году работал “эффект Ющенко”, когда стоило кандидату появиться с Виктором Андреевичем на фотографии, как этого уже было достаточно для победы. То же произошло и на этот раз, — пояснил эксперт. — Мы увидели, что Тимошенко — это лучший и самый мощный электоральный ресурс “Батькивщины”, несмотря на то, что она находится в тюрьме, когда другие лидеры оппозиции могут свободно передвигаться, выступать по телевизору. И тем не менее, именно присутствие Тимошенко в агитационной кампании изменило ситуацию и поставило все с ног на голову».
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #28 Новый Гость 31.10.2012 15:45
При такой назойливости не только власть будешь ненавидеть,
а как Ляшко с вилами пойдешь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #27 Капец 31.10.2012 13:59
Цитую Оксана Колісник:
Цитую Розумниця:
Цитую ks:
Ті хто знають Булатецького, ніколи не повірять в те, що він зфальсифікував результати чи купив виборців! А те що ви тут пишете - може досі? завтра вже 1 число, ваша зарплата за місяць Вами відпрацьована, бруду поналивали більш ніж достатньо, почніть бути людьми! Черкащани зробили свій вибір, і треба гідно визнавати свою поразку!


"Ті хто знають Булатецького" та при цьому знаходятся прі здравому глузді ніколи за нього не проголусували би. Скільки ж грошей було задіяно, щоб розум пошкодити людям...? Та чим відпрацьовувати ме?
От Ви з ніком точно самі собі комплімент виголосили...

Нет контраргументов ? Всегда к нику придраться можно! Здорово!!! ;)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #26 Ужасть 31.10.2012 13:54
Цитую Полишинель:

Наконец то хоть один человек начал задумываться. А все дело в том, что в принципе народ за редким исключением голосовал ни за опозицию, а против партии власти. Ну основная часть головавших была за Юлю и партию в ее лице. А партии опозиции поддержаны так...надо же голосовать, а эти вроде как лучшие из худших. Единственное исключение на мой взгляд составляет Свобода. А вот когда дело дошло до мажоритарщиков, тот тут кандидатам от так называемой опозиции и особенно от Юли не удалось пролезть в раду на ее имени. Народ их знает как облупленных и знает что они с себя представляют. Поэтому если бы пан Гресь написал даже на пятках, что он БЮТовец, его бы всеравно не избрали. Осталось еще окончательно дискредитироват ь ту маленькую надежду..кандидатами типа Булатецкого и иже и через пару лет с БЮтом будет тоже что и с партией Ющенка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #25 yazon din alt 31.10.2012 13:51
Цитую Моня Біберман:
А хто, власне, сказав, що Булатецький переміг? Прес-служба опозиції і сам Булатецький.Євреї у таких випадках кажуть - "Я на это смеюсь"

В участковых комиссиях представителей оппозиции почти не было - голубые их нафаршировали своими людьми. И ЭТИ участковые комиссии зафиксировали победу Булатецкого по всему округу - что подтверждают протоколы участковых комиссий с мокрыми печатями. Среди руководителей комиссий от оппозиции почтии никого не было. Куда и зачем возили печати регионалы-председатели комиссий - не у Булатецкого спрашивать надо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #24 Сонька Золотая Ручка 31.10.2012 13:46
Відповідь дурбильці Розумниці
Не тобі судити і вчити тисячі людей. Є таке правило, якщо за людину віддали тисячі голосів і він переміг, то треба переможеному Жукквській пожати переможцю руку Булатицькому, і на цьому все... Якщо у Булатицького є протоколи із мокрими печатками, які кажуть про те, що він на 5 тисяч випереджує Жуковську, то навіщо тоді ПеРдуни розігрують цю комедію...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100