реклама

реклама

Уже стало гарною традицією для Служби судової охорони Черкащини проводити спільні заходи з молоддю.

Старшокласники Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22 виявили бажання ознайомитися з діяльністю служби, яка на теренах регіону вже третій рік поспіль забезпечує охорону та підтримує громадський порядок в судах. Такий захід для підлітків в онлайн-форматі організували співробітники Територіального управління.

Хлопці та дівчата розширили уявлення про Службу, ознайомилися з особливостями несення служби та правилами поведінки в судах Черкащини, дізналися про історію виникнення Служби судової охорони та її емблеми. Охоронці Феміди також розповіли з чим не можна приходити до суду та, які заборонені предмети намагаються пронести громадяни.

345020995_901369224290275_5393339124407941012_n

Водночас працівники наочно продемонстрували відповідне спорядження, для забезпечення безпеки учасників судового процесу, та детально розповіли про функціональне призначення екіпіровки; ознайомили з перевіркою, яка проводиться для відвідувачів суду, та показали за допомогою якого пристрою можна виявити металеві речі, заборонені до пронесення.

Окрему увагу приділили вимогам до кандидата на вакантну посаду у Службі. Розповіли якими якостями потрібно володіти, щоб вміти оперативно відреагувати на нештатну ситуацію та захистити себе і оточуючих від небезпеки.

Наприкінці зустрічі діти мали можливість отримати відповіді на свої питання щодо професійного майбутнього та переконатися, що до вибору професії необхідно підходити ретельно та відповідально.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Роботяга 18.05.2023 10:38
Чому ніхто не додумається ознайомити учнів з роботою будівельника, механіка, водія...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Алекс 18.05.2023 10:28
Що би не робити??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100